Veelgestelde vragen

Bestellen & Betalen

Wanneer je jouw bestelling hebt betaald is het niet meer mogelijk de inhoud hiervan te wijzigen of de bestelling te annuleren. Je kunt de order, of een deel daarvan, binnen 30 dagen na ontvangst natuurlijk wel retourneren. Je geld wordt na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen binnen 7 werkdagen teruggestort.

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Sofort 
  • Creditcard
  • Bankoverschrijving

iDEAL
Met iDEAL kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je bank.

Bancontact
Met Bancontact kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je bank.

Sofort
Met Sofort kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je bank.

Creditcard
Met een creditcard kun je veilig en gemakkelijk betalen voor je online aankopen. Bij het afrekenen wordt gevraagd om je creditcardnummer, vervaldatum en CVC-code. 

Bankoverschrijving
Met een bankoverschrijving regel je zelf de betaling via bankoverschrijving. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt de bestelling verwerkt.

Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal. Je ontvangt zowel de bevestiging van je bestelling als de factuur per e-mail.

De genoemde prijzen die vermeld worden in de webshop en op de factuur zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Je kunt alleen een bestelling plaatsen op de webshop wanneer je woonachtig bent in Nederland of België. Woon je buiten Nederland of België? Dan is het helaas nog niet mogelijk om een bestelling te plaatsen in de webshop.

Bezorging

Als u binnen Nederland of België woont en u heeft uw pakket vandaag besteld, kunt u er meestal van uitgaan dat het pakket de volgende werkdag bij u wordt bezorgd. Dit wordt ook wel aangeduid als “vandaag besteld, morgen in huis”. Houd er wel rekening mee dat de bezorging in België soms 1 tot 2 werkdagen kan duren.

De exacte levertijd van uw pakket kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de bezorgmethode, het gewicht en de omvang van het pakket. Het is belangrijk om de trackinginformatie van uw pakket regelmatig te controleren, zodat u op de hoogte blijft van de verwachte bezorgdatum en eventuele vertragingen. 

Zodra uw pakket is verzonden , ontvangt u een e-mail met informatie over de verzending, zoals een trackingnummer en een link naar de website van de vervoerder. Hier kunt u de status van uw pakket volgen en zien waar het zich bevindt tijdens het transportproces. Als u geen e-mail heeft ontvangen, kunt u ook inloggen op uw account en de status van uw bestelling bekijken. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat het trackingnummer in het systeem van de vervoerder wordt bijgewerkt. Als u nog steeds vragen heeft over de verzending van uw pakket, kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie en ondersteuning.

Het kan voorkomen dat het trackingnummer van uw verzonden pakket niet direct wordt bijgewerkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals vertragingen bij de vervoerder of een technische storing in het tracking-systeem. Het is daarom belangrijk om geduld te hebben en het trackingnummer regelmatig te blijven controleren. Als het trackingnummer na enkele dagen nog steeds niet is bijgewerkt, kunt u contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie. Het kan ook helpen om het trackingnummer in te voeren op de website van de vervoerder zelf, omdat sommige andere websites soms vertraging kunnen hebben bij het bijwerken van de trackinginformatie.

Retourneren

Indien je bestelling niet bevalt kun je in je account je gehele of een deel van je bestelling retourneren. Ga naar ‘mijn account’ en klik op ‘bestellingen’ ga naar de bestelling die u wilt retourneren klik op ‘Retourneren’ en vul het retourformulier in. Na het versturen van je aanvraag ontvang je een e-mail met de retourinstructies.

Zorg ervoor dat je het artikel goed verpakt en beschermt, zodat het tijdens het transport niet beschadigd raakt. Het is belangrijk dat je het pakketje voldoende frankeert en dat je het retouradres duidelijk vermeldt. Vraag altijd naar een verzendbewijs wanneer je deze niet ontvangt. Het is belangrijk om deze te bewaren tot je retour is goedgekeurd. Wij vergoeden zoekgeraakte zendingen namelijk alleen op vertoon van dit bewijs.

Zodra we het artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we je op de hoogte stellen van de verdere afhandeling. Als je nog vragen hebt over het retourneren van het artikel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Je kunt producten binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Een retour wordt alleen geaccepteerd als het in originele staat en in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, wordt teruggestuurd. Bewaar daarom alles wat je in het pakket geleverd krijgt goed. Ook voor eventuele aanspraak op garantie of bij klachten is dit belangrijk! Zorg er ook voor dat het product goed wordt verpakt, de verantwoordelijkheid ligt namelijk bij de verzender. Bewaar het verzendbewijs dat je bij het servicepunt van de desbetreffende bezorgmaatschappij krijgt goed. Wij vergoeden zoekgeraakte zendingen namelijk alleen op vertoon van dit bewijs. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, behoudt Cozy Design zich het recht voor om geretourneerde goederen te weigeren of terug te sturen.

Nee, de kosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de klant. Alleen wanneer de bestelling met gebreken wordt geleverd door de schuld van Cozy Design of zijn bezorgers dan worden zowel het retourbedrag als de bezorgingskosten vergoed.