Hey, sfeermaker! Welkom bij Cozy Design ⭐

image00001

Bij ons draait alles om gezelligheid

Hey, ik ben Romy, een van de trotse eigenaars van dit unieke bedrijf. 

Bij Cozy Design vind je alles wat je nodig hebt om je eigen kaarsen en zeep te maken. Stel je voor: je eigen geurige, kleurrijke creaties, precies zoals jij ze wilt. Van heerlijke geuren tot schitterende kleuren en unieke vormen, de mogelijkheden zijn eindeloos! We bieden een geweldig assortiment aan materialen en accessoires.

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop! Heb je vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Ons gepassioneerde team gelooft in de kracht van kleine momenten die een groot verschil maken en staat klaar om je te helpen jouw creaties onvergetelijk te maken.

Onze missie is simpel:
We willen jou voorzien van de beste benodigdheden en advies, zodat jij de perfecte sfeer kunt creëren voor elk moment.

Bij ons staat de klant voorop, geen uitzonderingen!

Bij Cozy Design gaat het niet alleen om kaarsen; het gaat om het creëren van een ervaring. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van jouw creativiteit. Ons team staat altijd voor je klaar om advies te geven, vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden die passen bij jouw behoeften.

En omdat jouw tevredenheid onze prioriteit is, hanteren we een retourrecht van 30 dagen, zo kun je met vertrouwen bij ons winkelen.

Cozy Design brengt sfeer

Bij Cozy Design draait alles om gezelligheid. We zijn een enthousiast team van creatievelingen dat gelooft in de kracht van kleine momenten. Of je nu kaarsen of zeep maakt, wij leveren de beste materialen en volop inspiratie om je creaties tot leven te brengen. Ons team staat altijd klaar met handige tips en advies, zodat je met plezier aan de slag kunt en iets moois kunt maken.

De beste kwaliteit!

We selecteren onze grondstoffen met zorg en streven naar duurzaamheid en kwaliteit in alles wat we doen. Of je nu op zoek bent naar sojawas, mallen of gietzeep en andere benodigdheden om je eigen kaarsen of zeep te maken, bij ons vind je het allemaal.