4.49159.99

Populair

Soja Was 100% Ecologisch

(6 klantbeoordelingen)

Ontdek onze 100% Sojawas, een duurzaam alternatief voor paraffine. Onze sojawas wordt zorgvuldig vervaardigd in Europa, met een focus op duurzaamheid. Onze sojawas heeft een erkend duurzaamheidskeurmerk en biedt een schone verbranding en minimaliseert krimp, waardoor je kaarsen langer meegaan. Gemaakt van 100% pure sojabonen en plantaardige oliën, is onze was perfect voor het creëren van geurige containerkaarsen. De romige witte textuur en uitstekende hechting aan glazen en potjes zorgen voor prachtige kaarsen die je huis verrijken.  De Sojawas is het beste te gebruiken voor Containers (glazen en potjes) en ook Waxmelts (in combinatie met toevoeging van 5-15% stearine).

Smeltgraad: 47°C en 49°C
Geurolie: max 8%

In stock

Beschrijving

Ontdek onze 100% Sojawas, een bewust gekozen alternatief voor traditionele paraffinekaarsen. We zijn trots op het feit dat onze sojawas zorgvuldig wordt vervaardigd in Europa, met een sterke focus op duurzaamheid gedurende het hele productieproces. Onze sojawas draagt een erkend duurzaamheidskeurmerk en staat garant voor een schone verbranding, waardoor het milieu minder belast wordt en je kaarsen langer meegaan.

Gemaakt van 100% pure sojabonen en plantaardige oliën, biedt onze was een natuurlijk alternatief voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke optie. Met zijn romige witte textuur en uitstekende hechting aan glazen en potjes, leent onze sojawas zich perfect voor het maken van prachtig geurende containerkaarsen. Deze kaarsen voegen niet alleen een warme gloed toe aan je huis, maar dragen ook bij aan een schonere, duurzamere levensstijl.

Onze Sojawas is bij uitstek geschikt voor het vervaardigen van containerkaarsen, zoals kaarsen in glazen en potjes. Bovendien kan het ook worden gebruikt voor het maken van waxmelts, wanneer het wordt gecombineerd met een toevoeging van 5-15% stearine. Zo bieden we niet alleen een duurzaam product aan, maar geven we ook creatieve mogelijkheden voor het maken van verschillende soorten kaarsen.

 

Gewicht N/B
Gewicht

0,5 kg, 1 kg, 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, 25 kg

6 beoordelingen voor Soja Was 100% Ecologisch

  1. Rick

    Gebruikte eerst soja was voor mijn kaarsen, ben er achter gekomen dat ik pillar wax nodig heb. Nu zien mijn kaarsen er erg mooi uit.

  2. Kai Ophorst

    Het doet wat het moet doen

  3. Dirk1969

    Fijne was, werkt uitstekend voor mijn kaarsen. Ik ben er blij mee!

  4. Angelique

    Supersnelle levering en blij met de kwaliteit van de was.

  5. Lynn Van loo (geverifieerde eigenaar)

    Ik koop maandelijks deze was en heb nog nooit geen problemen mee gehad! Zeer blij met de producten alsook de snelle levering. AANRADER!

  6. Daisy G

    Mijn kaarsen waren erg vettig met deze was. Na contact hebben ze mij verteld dat deze was eigenlijk het beste is voor containerkaarsen. Na toevoeging van stearine zijn ze nu alsnog goed gelukt. Bedankt voor de hulp!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *