Home

DIY bruisballen en zeep!

Alles wat je nodig hebt voor een bubbelende tijd vind je bij ons!

Ontdek onze uitgebreide collectie van hoogwaardige zeepbenodigdheden en creëer jouw eigen meesterwerk.

Onze Bestsellers

DIY BRUISBALLEN

Maak je eigen bruisballen

Dat is pas een schuimende sensatie!

Recepten bekijken

COLD PROCESS ZEEP

Zelf zeep maken: leuk & simpel

voor een zorgeloze reiniging!

Recepten bekijken

Stephenson Melt & Pour - Gietzeep

Vegan, dierproefvrij & makkelijk te gebruiken voor iedereen!
Ontdek hoe eenvoudig en plezierig het kan zijn om je eigen unieke zeepcreaties te maken, met ingrediënten die passen bij jouw bewuste levensstijl en creatieve visie.

Eenvoudig gieten

De beste keus voor beginners en relaxte pro's

Shop nu

Kleurstof - 100% natuurlijk

WAT ONS ECHT UNIEK MAAKT!

Hoge kwaliteit siliconen

Onze producten zijn 100% dierproefvrij. We ontwikkelen, testen en produceren zonder dierproeven, zowel voor onze eindproducten als ingrediënten. Diervriendelijke praktijken zijn een kernwaarde van ons bedrijf!

Tevredenheid Voorop!

Bij ons draait alles om jou! We bieden je 30 dagen bedenktijd en als er een probleem is, zoeken we altijd samen naar een passende oplossing. Jouw tevredenheid staat bij Cozy Design voorop, dat beloven we!

Eco-vriendelijk

We gebruiken duurzame materialen: onze boters en oliën zijn grotendeels 100% ecologisch verantwoord, en we minimaliseren transportafstanden om bij te dragen aan een groenere toekomst.

+€50? Geen verzendkosten!

Bij bestellingen vanaf 50 euro bieden wij gratis verzending naar Nederland & België. Voor bestellingen onder dit bedrag geldt een gereduceerd tarief, zodat we het gemakkelijk en betaalbaar maken, waar je ook bent.

Welkom op onze blog!

Hier ontdek je de meest sprankelende zeep- en bruisbalrecepten, boordevol handige tips en tricks om jouw creaties naar een hoger niveau te tillen. Laat je inspireren en geniet van het maken van jouw eigen badproducten!